Mikä on tokenisaatio

10/02/2021

Tokenisaatio on yksi blockchain-tekniikan mielenkiintoisimmista seurauksista.
Tämä prosessi lupaa muuttaa yhteiskunnan kohti materialistisempaa ja kaupallisempaa näkymää, jossa jokainen voi nauttia ja vaihtaa mitä tahansa elementtiä kysynnän ja tarjonnan perusteella.

Vielä parempi, blockchain-tokenointia voidaan käyttää melkein mihin tahansa. Tavaroista, yrityksen omaisuudesta, nimikkeistä, henkilöllisyydestä, kodeista kaikkiin tuotteisiin, jotka poistuvat teollisesta tuotantolinjalta. Pohjimmiltaan mikä tahansa kohde voidaan tunnistaa.

Tokenisaatiolla on useita etuja:

Tunnistamisprosessilla on useita etuja, joista voimme korostaa:

Antaa sinun näyttää digitaalisesti kaikki lohkoketjutoiminnan näkökohdat.
Mahdollistaa absoluuttisen jäljitettävyyden jokaiselle tokenoidulle objektille tai omaisuudelle.
Luo järjestelmiä, jotka voidaan helposti tarkastaa kokonaan tai syrjivästi, mikä helpottaa tätä tehtävää.
Lisää IT-järjestelmien läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta.
Avaa oven uusille skeemeille, työ- ja turvallisuusrakenteille kaikilla alueilla.
Hajauttaa tunnuksilla merkityt järjestelmän sisäiset prosessit ja tarjoaa lopulta paremman hallinnan, yksityisyyden ja turvallisuuden.
Vähentää käyttökustannuksia . Epäilemättä blockchain-tekniikka avaa oven loputtomille mahdollisuuksille, joita aiemmin oli vaikea tai monimutkainen ratkaista. Tämä muutos alkoi pääasiassa taloudellisesta näkökulmasta ja laajenee edelleen.
Blockchain-tekniikan ja tokenisaation potentiaali on valtava. Vielä nykyään emme voi kuvitella tällaisia ​​mahdollisuuksia hajautetulle ja turvalliselle järjestelmälle.