Miksi tokenisoida

10/02/2021

Viimeisimpien arvioiden mukaan kaikkien reaalimaailman omaisuuserien nykyinen arvo on noin 256 biljoonaa dollaria.
Vaikka tämä laskeva määrä on suhteellisen vakaa, kaikki nämä varat vaihtavat omistajaa säännöllisesti.
Valitettavasti näiden omaisuuserien kanssa käytävä kauppa on täysin vanhentunut.

Suurimman osan todellisesta omaisuudesta omistaa silti paperin murskaaminen.
Siksi useimmat tapahtumat voivat viedä viikkoja tai jopa kuukausia.

Omaisuuskauppaa vaivaa myös suuri byrokratia, lukemattomat palkkiot ja erilaiset maantieteelliset rajoitukset. Lisäksi suurinta osaa varoista on erittäin vaikea jakaa, mikä tekee niiden markkinoista erittäin epälikvidejä. Kiinteistöt, kultavarannot ja kuvataide ovat hyvä esimerkki.

Onneksi tokenisaation viimeaikaisen kehityksen myötä tapa, jolla reaalivaroja pidetään ja vaihdetaan, voi olla todellisen vallankumouksen partaalla.
Tokenization on innovatiivinen prosessi, jossa reaalimaailman omaisuus on merkitty blockchain-verkossa olevilla digitaalisilla tunnuksilla. . Kun sirut on heitetty pois, niistä tulee olennaisesti digitaalisia toimia, joilla on kiistämätön todiste omistajuudesta. Merkittävä päivitys mihin tahansa paperimerkintäjärjestelmään on tapa, jolla hallitsemme omaisuutta tulevaisuudessa.

Miksi symbolinen omaisuus todellisessa maailmassa?
Luomme ainutlaatuisen likviditeettiympäristön, joka helpottaa turvallisia ja nopeita tapahtumia riippumatta siitä, symboloimmeko todellisia varoja tai aineettomia esineitä, kuten henkistä omaisuutta. Lisäksi voimme käydä kauppaa kiinteän omaisuuden kanssa digitaalisilla tunnuksilla blockchainissa ilman kolmannen osapuolen välittäjien tarvetta. Sen sijaan estoketjun muuttumattomuus vapauttaa tapahtuman petosyrityksistä.